Blomar & dekorasjon

Ei siste helsing
Val av blomar er ein viktig del av forberedelsene til en gravferd eller ein seremoni. 

Vi kan hjelpe med formidling av alle slag bestillingar, eller de kan sjølve bestille blomar ved dei lokale verksemdene som vi samarbeider med:Blomsterbua på Dalen

Sjå heimesida her!

Telefon: 350 77 167

Sorgbinderi

Ved gravferd lagar vi kransar, oppsatsar og bukettar til båra. Blomsterbua samarbeidar med Vest-Telemark gravferdsbyrå AS som fraktar blomedekorasjonane til kyrkja.

Vi hjelper deg å finne passande blomar når nokon har gått bort. Ring oss eller kom innom butikken for å finne det du ønsker deg.

Vi leverer også kondolanseblomar til etterlatne innanfor våre leveringsområde.

Vinje Fjellflora - Rauland

Sjå heimesida her!

Telefon: 350 71 200 

Velkomen til ei blømande tuve på fjellet.

Vinje Fjellflora er blomsterbutikken som ligg midt i sentrum av Rauland.


Blomen i Åmot - Interflora

Sjå heimesida her!

Telefon: 350 73 337

Blomster har mange oppgaver ved livets slutt. De skal skape en vakker ramme for det seremonielle, de skal bekrefte omtanke og de skal gi trøst og nytt håp i sorg.
Ved sorg er det vanlig, akseptert og forventet å si det med blomster. De hjelper deg når du skal vise respekt, trøst og omtanke.
Bildene under viser noen få eksempler på det vi kan levere av blomsterdekor for seremonien ved bisettelse eller begravelse. Våre dekoratører kan hjelpe deg i planlegging og gjennomføring av dekor for disse seremoniene.
Hvis du skal kondolere (sende hilsen til etterlatte ved dødsfall) hjelper vi deg med å levere blomstene. Se menyen vår under "Bestill Blomster". Her finner du også kranser, dekorasjoner og buketter for båre. De kan vi få levert for deg til kirker her i Vinje-området og i hele Norge.

Blomsterbua i Kviteseid

Sjå heimesida her!

Telefon: 350 53 743

Blomar, kransar og alt innan sorgbinderi

Seljord Blomster - Interflora

Sjå heimesida her!
Telefon: 350 50 078

Når en god venn eller slektning har gått bort er en siste hilsen med blomster en vakker og tradisjonell måte å ta farvel på. Blomster skaper en vakker og verdig ramme rundt seremonien, bekrefter omtanke og gir trøst til de etterlatte. Det kan være vanskelig å vite hvilke blomsterarbeid man skal velge.
Ta gjerne utgangspunkt i farger eller utrykk som beskriver den avdøde for å få en personlig avskjed. Kistedekorasjonen er fra de aller nærmeste. Gode venner, familie eller andre nære forbindelser velger oftest kranser eller båredekorasjoner, mens bårebuketter sendes når man ønsker en enklere hilsen.

Heimleg Blomster og Interiør

Sjå heimesida her!
Telefon: 906 49 053